Wiggers Muziekinstrumenten logo

Atelier voor hoogwaardige reparaties

Vakmanschap, ambacht en passie

Atelier & vakmanschap

Welkom bij het hart van Wiggers Muziekinstrumenten, waar vakmanschap en passie samenkomen. Ons atelier in Borne staat bekend om hoogwaardige reparaties en jarenlange ervaring. Elk blaasinstrument dat ons atelier verlaat, is niet alleen vakkundig gerepareerd, maar voldoet aan de hoogste standaarden. We streven naar een ware wow-factor als je je instrument weer opnieuw in je handen hebt. Zonder onderhoud verliest je instrument kwaliteit en zuiverheid en gaat speelplezier verloren. Zover hoeft het niet te komen, want Wiggers Muziekinstrumenten is met veel plezier de partner voor elke muzikant met blaasinstrument!

Gegarandeerde tevredenheid

Vertrouwen

Muzikanten vinden bij ons meer dan reparaties; ze vinden vertrouwen en zekerheid. Van professionals tot enthousiaste amateurs.

Kwaliteit

We geloven zo sterk in de kwaliteit van ons werk dat als een klant niet tevreden is, er geen factuur wordt uitgereikt.

Specialisten

Ons atelier is gespecialiseerd in het reinigen en polijsten van blaasinstrumenten, met behulp van ultrasone baden om elk instrument tot in de puntjes te reinigen.

Internationale erkenning

Met trots genieten we van internationale erkenning met prijzen en certificaten, terwijl we geworteld blijven in onze Twentse passie voor muziek.
Als één van de weinigen in ons land zijn we geselecteerd voor de exclusieve Yamaha Technician Guild, wat garant staat voor meer dan uitstekende service en het beste resultaat voor onze klanten. Met vakmanschap als basis bieden we in ons atelier tal van specialistische onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan, zodat elk blaasinstrument weer als nieuw kan klinken. Lees hier meer over onze geschiedenis en achtergrond.

Afspraak maken

Voor een persoonlijke service en gericht advies, raden we aan om vooraf een afspraak te maken voor reparaties, onderhoud of het bekijken van onze collectie.

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag : 9.00u tot 17.30u
Zaterdag : 9.00u tot 16:00u

Locatie

Ons atelier is gevestigd aan Hanzestraat 14 in Borne. Je kunt gemakkelijk bij ons komen met de auto of het openbaar vervoer. Parkeergelegenheid voor de deur.

Bereikbaarheid

Heb je vragen of wil je meer informatie? Ons team staat altijd klaar om je te helpen. Je kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of het contactformulier.

Meer informatie

Snel navigeren

Vakantie

In verband met de zomervakantie zijn wij gesloten van dinsdag 6 augustus t/m zaterdag 24 augustus. Zijn er vragen of wil je alvast een reparatie aanmelden. Neem dan contact met ons op!