Wiggers Muziekinstrumenten logo

Passie voor muziek en vakmanschap

Welkom bij Wiggers muziekinstrumenten

Specialist in onderhoud en reparatie van blaasinstrumenten. Vakmanschap met een jarenlange traditie, doorgegeven van vader-op-zoon.

Sinds onze oprichting in 1981, heeft Wiggers Muziekinstrumenten een rijke geschiedenis van toewijding aan vakmanschap en muziek. Wat begon als een bescheiden werkplaats voor reparaties en onderhoud, is uitgegroeid tot een gerenommeerd atelier en showroom dat muzikanten van alle niveaus bedient. In ons atelier en showroom in Borne kun je terecht met al je blaasinstrument vragen. Geen deuk is ons te gek!

Team Wiggers

Roger Wiggers

Eigenaar en reparateur

Met meer dan 30 jaar ervaring is Roger gespecialiseerd in het onderhoud en de revisie van koperinstrumenten. Als lid van het exclusieve Yamaha Technician Guild brengt hij een schat aan expertise. Hij werkte onder andere bij Buffet Crampon (Parijs), Schreiber (Duitsland), Selmer (Parijs) en Yamaha (Japan) en volgde diverse metaalcursussen. Roger is gespecialiseerd in het kopersegment en heeft tevens groter ervaring met het onderhouden en reviseren van klarinetten of saxofoons.

Wouter Vaalt

Specialist en reparateur

Als toegewijd lid van het Yamaha Technician Guild heeft Wouter een passie voor houtinstrumenten. Met zijn uitgebreide training en praktijkervaring bij René Wiggers is hij een waardevolle aanwinst voor ons team. Wouter Vaalt begon zijn muzikale loopbaan met de saxofoon, maar inmiddels bespeelt hij vrijwel alle houtinstrumenten. Je vindt hem in het atelier waar hij al meer dan 300 Saxafoons een nieuw leven heeft ingeblazen!

Hugo Wiggers

Reparateur

Geleerd van de beste: als derde generatie bij Wiggers Muziekinstrumenten, heeft Hugo het vakmanschap rechtstreeks van zijn vader geërfd. Met zijn gedegen training en liefde voor muziek draagt hij bij aan onze voortdurende traditie van hoogwaardige reparaties. Dankzij de scherpe blik van de jonge generatie is ook de online markt voor blaasmuziekinstrumenten via de webshop in goede handen.

Veelgestelde vragen

Bij Wiggers Muziekinstrumenten zijn we een atelier en showroom, gevestigd in Borne. Als gespecialiseerde blaasinstrumenten specialist streven we ernaar om muzikanten van alle niveaus te voorzien van hoogwaardige instrumenten, deskundige reparatieservices en persoonlijk advies. Of je nu op zoek bent naar een nieuw instrument, reparaties nodig hebt of gewoon wilt rondkijken, bij Wiggers ben je aan het juiste adres.

Bij Wiggers Muziekinstrumenten begrijpen we dat het vinden van het juiste blaasinstrument een persoonlijke reis is. Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden en te adviseren bij elke stap van het proces. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde professional, we luisteren naar je behoeften en voorkeuren en helpen je bij het vinden van het perfecte instrument dat past bij jouw speelstijl en budget.

Wanneer je instrument onderhoud of reparatie nodig heeft, ben je bij Wiggers Muziekinstrumenten in goede handen. Ons team van ervaren reparateurs staat klaar om jouw instrument weer in topconditie te brengen. Of het nu gaat om een routine-onderhoudsbeurt, een complexe reparatie of het verhelpen van specifieke problemen, we bieden hoogwaardige diensten en een snelle, betrouwbare service om ervoor te zorgen dat jouw instrument weer optimaal presteert.

Wiggers Muziekinstrumenten onderscheidt zich door zijn toewijding aan vakmanschap, passie voor muziek en een persoonlijke benadering van klantenservice. We bieden niet alleen hoogwaardige instrumenten en reparatieservices, maar ook deskundig advies en een warme, gastvrije omgeving voor muzikanten van alle niveaus. Onze reparateurs zijn opgeleid en lid van het Yahama gilde van instrumentenmakers en hebben jarenlange ervaring waardoor geen reparatie ons te gek is. 

Wiggers Muziekinstrumenten heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1981, toen oprichter René Wiggers de basis legde voor ons bedrijf. Sindsdien hebben we ons ontwikkeld van een bescheiden werkplaats tot een gerenommeerd atelier en showroom, waar generaties muzikanten hun passie voor muziek kunnen beleven en delen.

Heb je een een andere vraag? Kom gerust langs, we beantwoorden ze graag in ons atelier en showroom in Borne.
Openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag : 9.00u tot 17.30u. Zaterdag : 9.00u tot 16:00u.
Of neem direct contact op.

Snel navigeren

Vakantie

In verband met de zomervakantie zijn wij gesloten van dinsdag 6 augustus t/m zaterdag 24 augustus. Zijn er vragen of wil je alvast een reparatie aanmelden. Neem dan contact met ons op!