Wiggers Muziekinstrumenten logo

FAQ

Veelgestelde vragen

Bij Wiggers Muziekinstrumenten zijn we een atelier en showroom, gevestigd in Borne. Als gespecialiseerde blaasinstrumenten specialist streven we ernaar om muzikanten van alle niveaus te voorzien van hoogwaardige instrumenten, deskundige reparatieservices en persoonlijk advies. Of je nu op zoek bent naar een nieuw instrument, reparaties nodig hebt of gewoon wilt rondkijken, bij Wiggers ben je aan het juiste adres.

Bij Wiggers Muziekinstrumenten begrijpen we dat het vinden van het juiste blaasinstrument een persoonlijke reis is. Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden en te adviseren bij elke stap van het proces. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde professional, we luisteren naar je behoeften en voorkeuren en helpen je bij het vinden van het perfecte instrument dat past bij jouw speelstijl en budget.

Wanneer je instrument onderhoud of reparatie nodig heeft, ben je bij Wiggers Muziekinstrumenten in goede handen. Ons team van ervaren reparateurs staat klaar om jouw instrument weer in topconditie te brengen. Of het nu gaat om een routine-onderhoudsbeurt, een complexe reparatie of het verhelpen van specifieke problemen, we bieden hoogwaardige diensten en een snelle, betrouwbare service om ervoor te zorgen dat jouw instrument weer optimaal presteert.

Wiggers Muziekinstrumenten onderscheidt zich door zijn toewijding aan vakmanschap, passie voor muziek en een persoonlijke benadering van klantenservice. We bieden niet alleen hoogwaardige instrumenten en reparatieservices, maar ook deskundig advies en een warme, gastvrije omgeving voor muzikanten van alle niveaus. Onze reparateurs zijn opgeleid en lid van het Yahama gilde van instrumentenmakers en hebben jarenlange ervaring waardoor geen reparatie ons te gek is. 

Wiggers Muziekinstrumenten heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1981, toen oprichter René Wiggers de basis legde voor ons bedrijf. Sindsdien hebben we ons ontwikkeld van een bescheiden werkplaats tot een gerenommeerd atelier en showroom, waar generaties muzikanten hun passie voor muziek kunnen beleven en delen.

Heb je een een andere vraag? Kom gerust langs, we beantwoorden ze graag in ons atelier en showroom in Borne.
Openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag : 9.00u tot 17.30u. Zaterdag : 9.00u tot 16:00u.
Of neem direct contact op.

Snel navigeren

Vakantie

In verband met de zomervakantie zijn wij gesloten van dinsdag 6 augustus t/m zaterdag 24 augustus. Zijn er vragen of wil je alvast een reparatie aanmelden. Neem dan contact met ons op!