Wiggers Muziekinstrumenten logo

Blaasinstrumenten voor amateurs & professionals

Kwaliteit, trots en persoonlijk

Showroom

Welkom bij het hart van Wiggers Muziekinstrumenten, waar vakmanschap en passie samenkomen. Ons atelier in Borne staat bekend om hoogwaardige reparaties en jarenlange ervaring. Elk blaasinstrument dat ons atelier verlaat, is niet alleen vakkundig gerepareerd, maar voldoet aan de hoogste standaarden. We streven naar een ware wow-factor als je je instrument weer opnieuw in je handen hebt. Zonder onderhoud verliest je instrument kwaliteit en zuiverheid en gaat speelplezier verloren. Zover hoeft het niet te komen, want Wiggers Muziekinstrumenten is met veel plezier de partner voor elke muzikant met een blaasinstrument!

Meer tevreden klanten

Wat klanten uit binnen- en buitenland zeggen.

Trots lid van Yahama gilde van instrumentmakers.

Afspraak maken

Voor een persoonlijke service en gericht advies, raden we aan om vooraf een afspraak te maken voor reparaties, onderhoud of het bekijken van onze collectie.

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag : 9.00u tot 17.30u
Zaterdag : 9.00u tot 16:00u

Locatie

Ons atelier is gevestigd aan Hanzestraat 14 in Borne. Je kunt gemakkelijk bij ons komen met de auto of het openbaar vervoer. Gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Bereikbaarheid

Heb je vragen of wil je meer informatie? Ons team staat altijd klaar om je te helpen. Je kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of het contactformulier.

Wij voeren o.a. deze merken:

Meer informatie

Snel navigeren

Vakantie

In verband met de zomervakantie zijn wij gesloten van dinsdag 6 augustus t/m zaterdag 24 augustus. Zijn er vragen of wil je alvast een reparatie aanmelden. Neem dan contact met ons op!